Fölston

Touch of Elegance

Sto som krigade med de bästa i unghästloppen. Exteriört fantastiskt fint fölsto e Ken Warkentin u Malabar Melody.

 

Ett amerikanskt toppmöderna med superstoet Gleam som mormor. Gleam vann Breeders Crown som 2-åring och segrade i flera stora lopp som 3-åring bl a Hambletonian Oaks och World Trotting Derby.

 

Touch of Elegance vann försök till Breeders Crown för treåriga ston och var i final i Drottning Silvias Pokal.

 

Blodbanken


Dräktig med Brillantissime inför 2023. Uppstallad Frankrike hos Ecurie JB Lemoine.

Avida de Vie


Svensk rekordhållerska som 2 - åring och med fint amerikanskt möderne e Windsong Legacy u Ava.


Avida de Vie vann två raka segrar som 2-åring. Hon blev det snabbast utlandsfödda 2-åriga stoet i Sverige samma år. Hon gjorde sin sista start under elitloppshelgen i 3-åringseliten för ston. Avide de Vie förblev obesegrad felfri.


Avida de Vies syskon har även de visat stor talang och tre av syskonen är miljonärer. Mest känd är svenskbekantingen Explosive de Vie som var tvåa i Jubileumspokalen och tjänade över 3 mkr.


Mamma Ava sprang 10,9ak och tjänade in 1,1 mkr i USA. Hon var tvåa i Kentucky Futurity och trea i World Trotting Derby.


Mödernet går tillbaka till Delicious som lämnade fantomstoet Delmonica Hanover. Mödernet har lämnat en massa topphästar och avelshingstar. Mest aktuell är Propulsion.


Avida de Vie är född år 2007 och togs tidigt till aveln. Samtliga hennes avkommor har segrat.


Blodbanken


Dräktig med Googoo Gaagaa inför år 2023.

Sharon's Luck


Fölsto e Lucky Chucky u Southwind Flanders, ett urstarkt amerikanskt möderne! 


Sharon's Luck köptes på auktion i USA för 75 000 USD. Hon startade i USA som 2-åring och kom till Sverige som 3-åring och där hon även vann lopp som 3-åring. Totalt blev det 3 segrar på 20 starter.


Mamma Southwind Flanders tillhörde årgångstoppen i sin kull i USA. Hon segrade i American National både som 2 och 3 åring. Totalt i karriären blev det över 3 mkr intjänat och 8 segrar på 17 starter. 


Det vimlar utav miljonärer i alla led i stammen. Mödernet har lämnat Arndon far till Pine Chip. Tac´s Delight är bror till Southwind Flanders och han sprang in över 5 mkr.


Southwind Flanders har utöver Sharon's Luck lämnat bl a I'm the Answer med ca 5 mkr insprunget samt stoet Windy Ways med mer än 2 mkr. Blodbanken
Fräktig med Father Patrick inför år 2023.

Up in the Trees

 

Finalist i Oaks!  Välstammat fölsto e Maharajah u Parrot Jungle.

 

Ifrån Pompanettes möderne som lämnat flera avelshingstar och på senare tid även toppstona; Klipspringer, Ivy Springer och Pantholops.

 

Up in the Trees är född 2013. Hon startade i september som 2-åring och blev trea på 16,1. Som 3-åring var hon finalist i Svenskt Trav Oaks där hon även tog sitt rekord 13,2 am.

 

Blodbanken


Konstaterad dräktig med Bold Eagle inför år 2023. Uppstallad Frankrike hos Ecurie JB Lemoine